Samen spelen, leren, ontspannen, elkaar ontmoeten.
In Voorzieningenhart Op de Heuvel gebeurt het. Dit kloppende hart heeft een kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, een basisschool, een Sociaal Team, een bibliotheek, het ROC, de ZZG en een wijkcentrum, allemaal onder één dak.

Er is een sportzaal en je kunt er ruimten huren. Bij de inrichting van het buitenterrein is rekening gehouden met de verschillende leeftijdsgroepen en hun behoeften.

Jong én oud.
In ons mooie gebouw worden activiteiten georganiseerd voor kinderen, volwassenen en senioren. Hier ontstaan vriendschappen, samenwerkingsverbanden en mensen maken gebruik van elkaars kennis en talenten. Jong én oud.

Op één plek.
Voor ouders is het handig: alles op één plek! Doordat peuters en kleuters samen spelen en doordat er gewerkt wordt aan een doorgaande lijn, verloopt de overgang naar de basisschool soepel. Bij het ontwerp van het schoolgedeelte van het voorzieningenhart is rekening gehouden met de manier van werken volgens het model van Teamonderwijs Op Maat (TOM-model).

Onbekommerd naar buiten.
Op de Heuvel ligt op de Stekkenberg, een gebied aan de bosrand, waar de laatste jaren duurzame nieuwbouw is neergezet. Er is bovendien een Avonturenbos met fantasierijke, natuurlijke speelplekken. Kinderen kunnen hier onbekommerd buitenspelen, ongehinderd door auto’s. de kinderopvang, de basisschool maar ook oudere wijkbewoners zijn regelmatig te vinden in het Avonturenbos.